Farske oznamy

Farské oznamy 12.5.- 18.5.2014

Pozývame vás na evanjelizáciu Trnavy, ktorá bude dnes a cez ďalšie tri nedele pred radnicou od 15.30 h. Organizátorom je naša farnosť a neokatechumenátne spoločenstvo.

Modlitbová skupina sv. Jána Pavla II. nás v pondelok 12.5. po večernej sv. omši srdečne pozýva na stretnutie z Eucharistickým Ježišom, formou chvál, vďakyvzdania a prosieb.

V utorok 13. mája je spomienka bl. Panny Márie Fatimskej. Po sv. omši bude ružencový sprievod so sochou Fatimskej Panny Márie ulicami našej farnosti.

Vo štvrtok, 15. mája, o 17.00 h pozývame na spoločný ruženec k Sedembolestnej Panny Márie pred vyloženou sviatosťou oltárnou.

V zadnej časti kostola na stolíku sú v obálkach evanjelizačné CD-čká, ktoré si môžete vziať domov s úmyslom šíriť ich ďalej.

Pokračujeme v májovej pobožnosti – Loretánske litánie, ktoré každodenne spievame 10 min. pred večernou sv. omšou.

Z príležitosti Roka Sedembolestnej Panny Márie pozýva trnavský arcibiskup Mons. Ján Orosch všetkých veriacich Trnavskej arcidiecézy na púť do Národnej baziliky Sedembolestnej Panny Márie v Šaštíne. Púť sa uskutoční túto sobotu 17. mája 2014. Záujemcovia o miesto v autobuse, ktorý pôjde z našej farnosti o 8.00 h, nech sa nahlásia v sakristii do stredy večera. Cena autobusu je 6,- €.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár.

Na kostol Bohu známy obetoval 20,20,30 a 50,- €. Pán Boh zaplať.