Farske oznamy

Farské oznamy 16.6.- 22.6.2014

Túto nedeľu je zbierka na kostol. Výnos zbierky bude použitý na dokončenie prác v interiéri veži, na maľovku.  Za vaše milodary „Pán Boh zaplať“.

Túto nedeľu, 15. júna o 17.30 h pozývame na spoločný ruženec k Sedembolestnej Panne Márii pred vyloženou sviatosťou oltárnou.

Centrum pomoci pre rodinu v Trnave pozýva mužov a otcov pri príležitosti Dňa otcov na prednášku a diskusiu o mužskej spiritualite s témou: „Byť otcom – identita muža a otcovstvo“. Stretnutie sa uskutoční v stredu 18. júna 2014 o 18.00 h v Centre pomoci pre rodinu v Trnave. Prednášať a diskutovať s vami bude  Ing. Ján Balažia, otec dvoch dospelých detí, ktorý sa 10 rokov venuje mužom, ich fungovaniu v rodinách a vo výchove detí v spolupráci so saleziánmi v Bratislave.

Prikázaný sviatok Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi je vo štvrtok 19.6.2014. Sv. omša bude aj ráno o 7.00 h. Po večernej sv. omši bude slávnostný sprievod k štyrom oltárom. Prvý oltár pripravuje ružencové bratstvo, druhý Tulipánci, tretí neokatechumenátne spoločenstvo a štvrtý Sestry sv. Kríža. Prosíme deti, aby prišli sypať kvety pred oltárnou sviatosťou. Prosíme tiež o výzdobu príbytkov po trase procesie..

Pozývame Vám na 7. ročník Festivalu mladých rodín, ktorý sa uskutoční budúci víkend 21.-22.6. v Saleziánskom stredisku na Kopánke. V programe sú zaujímavé odborné prednášky, hry, súťaže a zábavný program pre celú rodinu. Viac informácii nájdete na plagátoch a www.festivalmladychrodin.sk.

Na budúcu nedeľu 22. 6. 2014 bude v Trnave slávená slávnosť Božieho Tela. Slávnostná sv. omša začína o 9.30 hod. v Katedrále sv. Jána Krstiteľa, po ktorej bude tradičná procesia so štyrmi oltárikmi-zastaveniami (pred jezuitmi, pred františkánmi, pred kostolom sv. Anny a v katedrále). Z tohto dôvodu sv. omše o 9.00 hod. a o 10.30 hod. v bazilike nebudú.

Spoločenstvo Tulipánci pozýva na letný tábor, ktorý sa uskutoční v dňoch 29.6.- 6.7.2013. Prihlášky sú na stolíku v zadnej časti kostola.

Na mesiac august sa pripravuje dvojtýždenná Pešia púť z Trnavy do Čenstochovej od 12. do 27. augusta 2014. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na Tulipáne u pátra Miroslava. (Kontakt: osppemiro@gmail.com, 0914223286)

Na kostol Bohu známy obetoval 10,- €. „Pán Boh zaplať“.