Farske oznamy

Farské oznamy 31.8.2015 – 6.9.2015

V pondelok Modlitbová skupina sv. Jána Pavla II. pozýva po večernej sv. omši na spoločnú adoráciu sviatostného Krista.

Tento týždeň máme prvý piatok v mesiaci spovedáme každý deň od 17.30 hod. Zvlášť na sv. spoveď pozývame deti a mládež pred začiatkom školského roku.

Na prvý piatok 4. septembra bude dodatočná sv. omša vo farskom kostole o 7.00 hod. a v nemocničnej kaplnke o 16.00 hod..

Na budúcu nedeľu začneme opäť slúžiť sv. omše za účasti detí  o  11.15 hod. Pri tejto prvej sv. omši zároveň budeme prosiť o požehnanie v školskom roku 2015/2016.

Naša farnosť Tulipán pozýva dospelých na pravidelné evanjelizačné stretnutia pod názvom kurz Alfa. Uskutočnia sa každý štvrtok od 18.30 hod. v termíne od 1. októbra do začiatku decembra. Kurz je určený pre každého, kto chce vedieť ako sa môže viac priblížiť Bohu, ako čítať bibliu, odolať zlému vplyvu, ako Boh uzdravuje v našich životoch, alebo čo robí Duch Svätý. Súčasťou stretnutí budú svedectvá, chvály, workshopy, prednášky aj malé občerstvenie. Kurz Alfa bude viesť spoločenstvo Agapé. Viac informácií sa dozviete o týždeň v oznamoch a na plagáte.

Milí bratia a sestry, ako už viete 20. septembra sa pripravuje 2. národný pochod za život v Bratislave, ktorého ústrednou témou je „Radosť zo života“. Na túto udalosť sa chystajú prísť aj mnohé farnosti z východu Slovenska, ktoré by uvítali našu ústretovosť. Ak by sa našlo dostatok ľudí a rodín našej farnosti, ktoré by boli ochotné prijať dohromady autobus ľudí (prípadne i viac) z inej farnosti na prenocovanie, a to zvlášť zo soboty na nedeľu (19-20. 9.) resp. i z piatku na sobotu (18-19. 9.), mohli by sme zaradiť našu farnosť medzi tzv. družobné  farnosti a ponúknuť túto službu. Preto prosím ochotných ľudí, aby sa prihlásili v sakristii. Nech nahlásia meno a počet ľudí, ktorých by mohli ubytovať. Vopred všetkým ďakujem.

Na kostol obetovalo Ružencové bratstvo 100 €  a Bohu známa osoba 20€. Všetkým vyslovujem: Pán Boh zaplať.