Farske oznamy

Farské oznamy 7.9.2015 – 13.9.2015

Dnes je prvá nedeľa v mesiaci. Sviatosť Oltárna bude vyložená k poklone od 16.00 h až do večernej svätej omše.

Trnavské spoločenstvá pozývajú na chvály v pondelok 7.9. o 18.30 h v Jezuitskom kostole.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na kostol. Všetkým milodarcom vyslovujem Pán Boh zaplať“.

V nedeľu 13.9. po večernej sv. omši bude sprievod so sochou Fatimskej Panny Márie ulicami našej farnosti.

Na sviatok Sedembolestnej Panny Márie sa koná pešia púť z Trnavy do Šaštína od 13.9. – 15.9.2015. Prihlásiť sa treba najneskôr do 7.9.2015. Púťou do Šaštína chceme vyprosovať dar živej viery, pokoj vo svete, v našom slovenskom národe, aby sa šírila kultúra života, a chránil život od počatia až po prirodzenú smrť. Bližšie informácie sú na nástenke, aj v Kat. novinách č.33 – v rubrike Oznamy a rovnako aj na plagáte vo výveske.

20.9.2015 sa bude Bratislave konať druhý Národný pochod za život. Zvolávajú ho katolícky biskupi Slovenska. Samotnému pochodu popoludní budú predchádzať početné sprievodné podujatia, ktoré si môžete prečítať na nástenke. Do autobusu, ktorý by odchádzal z našej farnosti sa môžete nahlásiť v sakristii. Cena je 5 €. Prosíme sa nahlásiť čo najskôr, v tomto týždni, aby sme vedeli, aký je záujem.

Naša farnosť Tulipán pozýva dospelých na pravidelné evanjelizačné stretnutia pod názvom kurz Alfa. Uskutočnia sa každý štvrtok od 18.30 hod. v termíne od 1. októbra do začiatku decembra. Kurz je určený pre každého, kto chce vedieť ako sa môže viac priblížiť Bohu, ako čítať bibliu, odolať zlému vplyvu, ako Boh uzdravuje v našich životoch, alebo čo robí Duch Svätý. Súčasťou stretnutí budú svedectvá, chvály, workshopy, prednášky aj malé občerstvenie. Kurz Alfa bude viesť spoločenstvo Agapé. Viac informácií sa dozviete na plagáte. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii.