Farske oznamy

Farské oznamy 18.4.2016 – 24.4.2016

Túto nedeľu je zbierka na seminár. Všetkým vyslovujem „Pán Boh zaplať“.

Túto nedeľu 17.4.2016 sú pozvaní tí, čo sa chcú zúčastniť svetových dní mládeže, na organizačné stretnutie o 16.00 h v sále sv. Jozefa.

V utorok pri večernej sv. omši sa počas homílie môžeme zúčastniť na duchovnom sprevádzaní členov Bratstva anjelov strážcov, ktorých touto cestou pozývame.

V piatok 22. 4. o 16.30 sa v aule Pazmaneum na Univerzitnom nám. 1 bude konať spomienkové stretnutie – pocta Antonovi Neuwirthovi „Liečiť zlo láskou“ pod záštitou jeho dcéry Anny Záborskej a ostatných jeho detí. Video o jeho živote nájdete TU (1) a TU(2)

V sobotu 23.4. sme pozvaní na slávenie Fatimského večeradla v katedrále sv. Jána Krstiteľa. Program je na nástenke.

Svätý Otec František vyhlásil pred dvoma týždňami zbierku na pomoc Ukrajine, ktorá sa má uskutočniť vo všetkých katolíckych kostoloch Európy budúcu nedeľu 24. apríla 2016. Jej výnos sa prostredníctvom Apoštolskej nunciatúry v Slovenskej republike pošle Štátnemu sekretariátu Svätej Stolice, ktorá ju odovzdá predstaviteľom Cirkvi na Ukrajine. Ďakujem za Vaše finančné príspevky.

Pre bezdetné manželské páry dávame do pozornosti víkendovku pod názvom „Manželstvo ako dar“, ktorá sa uskutoční 29.apríla až 1.mája v penzióne Zornička na Donovaloch. Bližšie informácie na www.rodinabb.sk

Pozývame vás na farskú púť do Ríma, ktorá sa uskutoční od 20 do 27. Septembra 2016. Voľných je posledných 10 miest.

Na kostol Bohu známy obetoval: 30,- €. „Pán Boh zaplať“.