Farske oznamy

Farské oznamy 19.5.- 25.5.2014

Dnes sa koná farská ofera na seminár. Všetkým vyslovujem „Pán Boh zaplať“.

KDH vás na Stretnutie rodín na Katarínke pri Dechticiach v túto nedeľu 18. mája 2014 o 15.00h. Účastníkov čaká nafukovací hrad, trampolína, mobilné lanové centrum, jazda na historickej lesnej železničke, cukrová vata, občerstvenie a opekačka. Cesta na Katarínku sa nachádza asi 1 km za obcou Dechtice v smere na Naháč.

KDH v Trnave organizuje Spomienkovú akciu na sv. Jána Pavla II. pod názvom Pocta svätému Jánovi Pavlovi II. Podujatie sa uskutoční v pondelok 19. mája, o 16.30 h na Univerzitnom námestí v Trnave pred sochou Sv. Otca.

Prípravné stretnutie prvoprijímajúcich detí a ich rodičov bude v pondelok 19. mája o 16.00 h v kostole na Tulipáne.

Centrum pomoci pre rodinu v Trnave vás dnes o 16.00 h alebo o 18.30 h pozýva na benefičný koncert „projekt ZBORY“, ktorý sa uskutoční v dome kultúry v Trnave. Lístky je možné zakúpiť i pred predstavením. Všetci z projektu zbory budú účinkovať bez nároku na honorár a výťažok bude venovaný na podporu pastorácie rodín.

Zároveň vás pozývame na ďalší ročník Dňa Rodiny, ktorý sa v Trnave uskutoční 25. 5. 2014. Program začne sv. omšou v katedrále sv. Jána Krstiteľa za rodiny o 15.00 h. Následne bude pokračovať v Mariánskej sále a na nádvorí u jezuitov.

Diecézny katechetický úrad Bratislavskej arcidiecézy v spolupráci s hnutím eRko pozýva všetky deti do Marianky, na púť detí, ktorá sa uskutoční 24.5.2014. Bližšie informácie si môžete prečítať na nástenke.

Kto by mal záujem o rekreačný pobyt vo Vysokých Tatrách s možnosťou dennej účasti na sv. omši – pre mladých i starších, pre rodiny s deťmi – v Charitnom dome v Dolnom Smokovci, nájde podrobnosti na nástenke pred kostolom.

Na kostol Bohu známy obetoval 30 a 50,- €. Pán Boh zaplať.