Farske oznamy

Farské oznamy 28.9.2015 – 4.10.2015

Vincentínska rodina organizuje 9. ročník zbierky „BOJ PROTI HLADU“. Zbierku na Tulipáne môžete podporiť túto nedeľu 27.9. 2015 pred kostolom po sv. omšiach kúpou medovníkového srdiečka a modlitbou za toto misijné dielo.

V pondelok 28.9. nás po večernej sv. omši modlitbová skupina svätého pápeža Jána Pavla II pozýva na stretnutie s eucharistickým Ježišom vo Sviatosti Oltárnej

Rehoľa pavlínov na Slovensku obnovuje pri pavlínskych kostoloch bratstvo anjelov strážcov. Pokračovanie prípravy na prijatie členov do bratstva v Trnave sa uskutoční v utorok 29.9. 2015 pri sv. omšiach v pavlínskom kostole sv. Jozefa o 9.00 h a v kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho o 18.00 h. Po tejto príprave bude nasledovať slávnostné prijatie nových členov do bratstva v piatok 2.októbra pri sv. omšiach v spomínaných kostoloch v tých istých hodinách.

Milosrdné sestry sv. kríža pozývajú na pútnickú sv. omšu, ktorá bude v stredu, 30. septembra 2015, o 7.00 h, v kaplnke provinciálneho domu.

Stretnutie ruženčiarov bude v stredu 30. septembra po večernej sv. omši.

Vo štvrtok začíname mesiac október, ktorý je zasvätený mariánskej úcte pomocou modlitby sv. ruženca. V našom farskom kostole sa sv. ruženec bude modliť každý večer o 17.30 h.

V tomto týždni je prvý piatok v mesiaci október. Spovedáme každý deň od 17.30 h. Na prvý piatok bude dodatočná sv. omša  vo farskom kostole o 7.00 h a v nemocničnej kaplnke o 16.00 h.

Naša farnosť Tulipán pozýva dospelých na pravidelné evanjelizačné stretnutia pod názvom kurz Alfa. Uskutočnia sa od tohto štvrtku, 1. októbra, každý štvrtok do začiatku decembra o 18.30 h. Kurz je určený pre každého, kto chce vedieť ako sa môže viac priblížiť Bohu, ako čítať bibliu, odolať zlému vplyvu, ako Boh uzdravuje v našich životoch, alebo čo robí Duch Svätý. Súčasťou stretnutí budú svedectvá, chvály, workshopy, prednášky aj malé občerstvenie. Kurz Alfa bude viesť spoločenstvo Agapé. Viac informácií sa dozviete na plagáte. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii.