Farske oznamy

Farské oznamy 9.10.-15.10.2017

Tento mesiac je zasvätený mariánskej úcte. Spoločne sa modlíme posvätný ruženec každý deň pól hodinu pred večernou sv. omšou, pred vyloženou Sviatosťou Oltárnou.

Vincentská rodina na Slovensku ďakuje všetkým štedrým darcom za príspevok do zbierky „Boj proti hladu“ vo výške 404,32 €.

Fórum života organizuje s podporou a požehnaním otcov biskupov už 15. ročník celoslovenskej kampanie Sviečka za nenarodené deti. Jej cieľom je pripomenúť si osud nenarodených detí, ktore zomreli pri spontánnom alebo umelom potrate a modliť sa za ich rodiny a za zmenu zmýšlania tych, ktorí podporujú alebo priamo sa podieľajú na vykonávani potratov. Spomienku na zomrele nenarodené deti je možne výjardiť symbolicky večer 2. novembra, v deň Spomienky na všetkých verných zosnulých, zapalením sviečky a modlitbou alebo pietnym stišením v kruhu rodiny alebo v spoločenstve. Originálnu symbolickú sviečku s logom kampanie v plastovom (1 euro) prevedení si môžete zakúpiť pred kostolom po sv. omšiach a podporiť tak aktivity a projekty ochrany ľudského života a jeho dôstojnosti života od počaťa.

V piatok 13. októbra po sv. omši bude sprievod so sochou Fatimskej Panny Márie ulicami našej farnosti a s modlitbou sv. ruženca.

V piatok 13. 10. 2017 o 19.00 h budú v kostole sv. Anny modlitby v duchu spirituality Taizé.

V nedeľu 15. októbra pozývame na sv. omšu o 11.15 hod. do farského kostola všetky prvoprijímajúce deti a ich rodičov. Po sv. omši bude krátke stretnutie.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na kostol. Za vašu štedrosť už teraz vyslovujem úprimné „Pán Boh zaplať“.

Spoločenstvo Tulipánci pozýva všetkých vás na oslavu svojich dvadsiatych narodenín, ktorá sa uskutoční 21.10.2017 o 16:00 hod. v našom farskom kostole na Tulipáne. Viac informácií nájdete na nástenke pred kostolom. Všetci ste srdečne vítaní.