Farské oznamy 14.9.2015 – 20.9.2015

Túto nedeľu bude zbierka na kostol. Všetkým milodarcom vyslovujem Pán Boh zaplať.

Dnes, 13.septembra po večernej sv. omši bude sprievod so sochou Fatimskej Panny Márie ulicami našej farnosti.

Modlitbová skupina sv. Jána Pavla II pozýva na spoločnú adoráciu pred Sviatosťou Oltárnou v pondelok  po večernej sv. omši.

V pondeľok 14. septembra je sviatok povýšenia sv. kríža. Slávnostná sv. omša v nemocničnej kaplnke bude o 16.00 h.

V utorok 15.9. je slávnosť Sedembolestnej Panny Márie, Patrónky Slovenska. Sv. omše budú o 7.00, o 10.00 a 18.00 h.

20.9.2015 sa bude Bratislave konať druhý Národný pochod za život. Zvolávajú ho katolícky biskupi Slovenska. Samotnému pochodu popoludní budú predchádzať početné sprievodné podujatia, ktoré si môžete prečítať na nástenke. Do autobusu, ktorý by odchádzal z našej farnosti sa môžete nahlásiť v sakristii. Cena je 5 €. Prosíme sa nahlásiť do stredy, v tomto týždni. Odchod autobusu s pred kostola na Tulipáne bude v nedeľu o 8.30 h. Sv. omša bude v Bratislave o 10.30 h.

Dospelých, ktorí by sa chceli pripraviť na prijatie sviatosti krstu, pozývame v piatok 25. septembra po večernej sv. omši na faru.

Naša farnosť Tulipán pozýva dospelých na pravidelné evanjelizačné stretnutia pod názvom kurz Alfa. Uskutočnia sa každý štvrtok od 18.30 h v termíne od 1. októbra do začiatku decembra. Kurz je určený pre každého, kto chce vedieť ako sa môže viac priblížiť Bohu, ako čítať bibliu, odolať zlému vplyvu, ako Boh uzdravuje v našich životoch, alebo čo robí Duch Svätý. Súčasťou stretnutí budú svedectvá, chvály, workshopy, prednášky aj malé občerstvenie. Kurz Alfa bude viesť spoločenstvo Agapé. Viac informácií sa dozviete na plagáte. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii.

Rehoľa Pavlínov na Slovensku obnovuje pri pavlínskych kostoloch Bratstvo anjelov strážcov. Príprava na prijatie členov do btatstva sa uskutoční pri sv. omšiach v pavlínskom kostole sv. Jozefa o 9.00 h  a v kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho o 18.00 h v dňoch 22.9. a 29.9. 2015. Slávnostné prijatie nových členov do bratstva bude 2.októbra pri sv. omšiach v spomínaných kostoloch o tejže hodine.

Na kostol Bohu známy obetoval  10,- €. Pán Boh zaplať.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.