Farské oznamy 21.9.2015 – 27.9.2015

Túto nedeľu 20.9.2015 sa bude Bratislave konať druhý Národný pochod za život.

Dospelých, ktorí by sa chceli pripraviť na prijatie sviatosti krstu, pozývame v piatok 25. septembra po večernej sv. omši na faru.

Naša farnosť Tulipán pozýva dospelých na pravidelné evanjelizačné stretnutia pod názvom kurz Alfa. Uskutočnia sa každý štvrtok od 18.30 h v termíne od 1. októbra do začiatku decembra. Kurz je určený pre každého, kto chce vedieť ako sa môže viac priblížiť Bohu, ako čítať bibliu, odolať zlému vplyvu, ako Boh uzdravuje v našich životoch, alebo čo robí Duch Svätý. Súčasťou stretnutí budú svedectvá, chvály, workshopy, prednášky aj malé občerstvenie. Kurz Alfa bude viesť spoločenstvo Agapé. Viac informácií sa dozviete na plagáte. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii.

Rehoľa pavlínov na Slovensku obnovuje pri pavlínskych kostoloch bratstvo anjelov strážcov. Príprava na prijatie členov do bratstva v Trnave sa uskutoční pri sv. omšiach v pavlínskom kostole sv. Jozefa o 9.00 h a v kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho o 18.00 h a to v dňoch 22.9. a 29.9. 2015. Po tejto príprave bude nasledovať slávnostné prijatie nových členov do bratstva v piatok 2.októbra pri sv. omšiach v spomínaných kostoloch v tých istých hodinách.

Vincentínska rodina organizuje 9. ročník zbierky „BOJ PROTI HLADU“. Zbierku na Tulipáne môžete podporiť na budúcu nedeľu 27.9. 2015 pred kostolom po sv. omšiach kúpou medovníkového srdiečka a modlitbou za toto misijné dielo. Podrobnejšie informácie sú na nástenke.

Od októbra pozývame mládež na stretnutia, ktoré sa budú konať každý piatok po mládežníckej sv. omši.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.