Oznamy 8.03.2020

1. krížová cesta v našom chráme bude v piatok o 1730 h a v nedeľu 1745 h a na Kalvárii v nedeľu o 1500 h. V pavlínskom kostole sv. Jozefa v piatok o 15:15 h. V pobožnosti (Krížovej cesty) nás dnes (8. marca) budú sprevádzať Milosrdné sestry Svätého kríža a na budúcu nedeľu (15. marca) spoločenstvo Modlitby matiek.

2. V utorok (10. marca) začneme pred svätou omšou deviatnik pred slávnosťou sv. Jozefa a na slávnosť sv. Jozefa. Obsahom deviatnika budú litánie k sv. Jozefovi.

3. V stredu (11. marca) pred svätou omšou začneme deviatnik pred Peregrináciu Šaštínskej Panny Márie. Obsahom deviatnika bude ruženec k Sedembolestnej Panne Márii.

4. V piatok a sobotu, 20. a 21. marca, si v našej farnosti uctíme Pannu Máriu Sedembolestnú. Podrobnosti sú na plagáte, na internetovej stránke a na letáčikoch.

5. Páter Gregor Wach pozýva na duchovné cvičenia členov Bratstva anjelov strážnych. Je možne sa zapísať v sakristii. Podrobnosti sú na plagáte.

6. Mládežnícke Spoločenstvo Tulipánci v našej farnosti vás aj tento rok chce poprosiť o podporu formou poukázania 2% zo zaplatenej dane. Tlačivá sú na stolíku v zadnej časti kostola, alebo na www.tulipanci.sk.

7. Spoločenstvo Tulipánci aj tento rok organizuje letný tábor pre deti vo veku 7 až 15 rokov, ktorý sa uskutoční 13. – 19.07.2020. Prihlášky sú na stolíku v zadnej časti kostola alebo na webovej stránke Spoločenstva.

8. Minulý týždeň so súhlasom mesta Trnavy boli zrezané štyri stromy z farského dvora. Všetky boli nebezpečne nahnute k zemi, preto ohrozovali okolo prechádzajúcich a konármi i koreňmi ničili budovy. Ďakujeme mužom, ktorí po odstránení stromov poupratovali dvor. Pán Boh zaplať.

9. Konferencia biskupov Slovenska vydala niekoľko odporúčaní spojených s koronavirusom: dodržovanie pokynov Úradu verejného zdravotníctva, dočasne nepoužívať sväteničku, z lavíc odložiť spoločne predmety (knižky, ruženec), znak pokoja obmedziť do úklonu hlavy. Podrobnosti sú na nástenke.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.