Farske oznamy 18.09.2022

1. Od pondelka 10. októbra do nedele 16. októbra organizujeme  púť do Talianska na tieto miesta: Loreto, San Giovanni Rotondo, Gargano – Santuario di San Michaele Arcangelo, Padova. Je možné sa zapísať.

2. V piatok 23. septembra začíname deviatnik k anjelom strážcom. Obsahom deviatnika bude krátka modlitba: Anjel Boží strážca môj. Na sviatok anjelov strážcov (2. októbra) bude možnosť prijatia nových členov do bratstva anjelov strážcov. Záujemcovia sa môžu nahlásiť v sakristii.


KOSTOL BOŽSKÉHO SRDCA:

3. Dnes (18. septembra) v nedeľu a pracovné dni bude vyložená Oltárna sviatosť vo farskom kostole od 17:00 h do večernej svätej omše.

4. V nedeľu 25. septembra na svätej omši o 10:00 h poďakujeme Pánu Bohu za plody úrody. Kto by chcel doniesť niečo z plodov úrody na požehnanie, nech donesie v piatok (23. septembra).

5. Spoločenstvo Tulipánci pozýva všetky deti na potáborové stretnutie, ktoré sa uskutoční 25.9.2022, teda budúcu nedeľu o 15:00 v sále sv. Jozefa na Tulipáne. Všetci sú srdečne pozvaní.

6. V pondelok 3. októbra sa v kostole po večernej svätej omši (o 18.45 h) uskutoční stretnutie rodičov  prvoprijímajúcich detí.

7. Dnes (v nedeľu 18. septembra) bude mimoriadna zbierka určená na výstavbu novej farskej budovy a pastoračného centra pri kostole na Tulipáne. Milodarcom srdečne ďakujeme.
Pavlínsky kostol sv. Jozefa:

8. V stredu 21. septembra na svätej omši o 9:00 h v pavlínskom kostole sv. Jozefa poďakujeme Pánu Bohu za plody úrody. Kto by chcel doniesť niečo z plodov úrody na požehnanie, nech donesie v pondelok (19. septembra).

9. Dnes (v nedeľu 18. septembra) bude mimoriadna zbierka na potreby pavlínskeho kostola svätého Jozefa. Milodarcom srdečne ďakujeme.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.