Farske oznamy 2.10.2022

Dnes na sviatok anjelov strážcov (2. októbra) bude možnosť prijatia nových členov do bratstva anjelov strážcov. V paulínskom kostole sv. Jozefa na svätej omši o 9:00 h a vo farskom kostole Božského Srdca na Tulipáne o 10:00 h. Záujemcovia sa môžu nahlásiť v sakristii.


KOSTOL BOŽSKÉHO SRDCA:

Dnes (2. okróbra) v nedeľu a pracovné dni bude vyložená Oltárna sviatosť vo farskom kostole od 17:00 h do večernej svätej omše.

Oznam od pani Aničky: V stredu 5. októbra o 16:00 h srdečne pozývame všetky malé deti do 8 rokov (aj s rodičmi) na detský spevácky krúžok.

Oznam od pátra Gregora: Srdečne pozývame deti, ktoré chcú spievať alebo hrať na sv. omši o 11:15 h na stretnutia v každý utorok o 17:00 h. v sále sv. Jozefa.

V pondelok 3. októbra sa v kostole po večernej svätej omši (o 18.45 h) uskutoční stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí.
 
Srdečne Vás pozývame na Benefičný koncert na podporu vybudovania Pamätníka pre nenarodené deti v Trnave, ktorý sa uskutoční v nedeľu 9.10. o 19,00 vo františkánskom kostole sv. Jakuba. Hlavným účinkujúcim bude gospelová kapela For You.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.