Farske oznamy 5.03.2022

1. Dnes (v nedeľu 3. marca) na svätej omši o 9:00 h v Paulínskom kostole sv. Jozefa a o 10:00 h v Kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho v Trnave na Tulipáne privítame pátra Martina Lehončák OSPPE.

2. Pripomíname, že v sakristii je ešte stále možnosť sa prihlásiť na púť do Ríma a na púť do Svätej Zeme.

3. Rímskokatolícka cyrilometodská boho-slovecká fakulta UK v Bratislave ponúka od septembra tohto roku magisterské štúdium katolíckej teológie dennou formou pre kandidátov kňazstva ako aj pre laických študentov. Štúdium bude prebiehať v najbližších rokoch v Kňazskom seminári v Nitre z dôvodu rekonštrukcie budovy v Bratislave. Elektronickú prihlášku na štúdium môžu záujemci zaslať do 30. apríla 2023 na stránke fakulty www.frcth.uniba.sk. Mladí muži, ktorí zachytili v sebe Božie volanie do kňazskej služby, si podávajú prihlášku aj do kňazského seminára na stránke www.kscm.sk.

4. Prosíme, aby bez povolenia duchovných správcov nenechávať v zadnej časti kostola žiadaných knižiek, brožúr, novín a ani obrázkov, lebo sa tam začína robiť smetník a aj miesto nežiadúcich tlačív.

KOSTOL BOŽSKÉHO SRDCA:

5. V pobožnosti Krížovej cesty o 17:45 h nás bude dnes (v nedeľu) sprevádzať Bratstvo anjelov strážnych a na budúce spoločenstvo Modlitby matiek.

6. Oltárna sviatosť bude vyložená v kostole Božského Srdca v piatok 16:45 h, o  17:00 h bude modlitba posvätného ruženca a o 17:30 h začne Krížová cesta, počas ktorej nás bude (v piatky) sprevádzať mládež.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.