Farské oznamy 18.06.2023

  1. Spoločenstvo Tulipánci pozýva všetky deti vo veku 7 až 15 rokov na Tulipánsky letný tábor, ktorý sa uskutoční 10.–16.07.2023. Viac informácií na webovej stránke spoločenstva. Prihlášky sú aj na stolíku v zadnej časti kostola.
  • Stretnutie pútnikov na pešiu púť do Čenstochovej sa uskutoční v piatok 30. júna o 19:00 h v sále sv. Jozefa. Bude možnosť spojiť sa aj on-line. Už je možné zapísať sa na pešiu púť.

KOSTOL BOŽSKÉHO SRDCA:

  • Za prípravu kostola a osláv vo farskom dvore na dôstojné prežívanie slávnosti Najsvätejšieho Srdca Ježišovho ďakujeme kostolníkom pánovi Ľubošovi, Pavlovi, Pavlovi, Vladimírovi a pani Anežke, Terézii, Margite, Brigite, Ľudmile, pánu Rastislavovi, farskej rade a všetkým ostatným.

Ďakujeme organistom, najmä pánovi Petrovi, členom Veľkého farského zboru a mládežníckemu zboru Tulipánci.  

4.     V nedeľu 25. júna bude zbierka určená na výstavbu novej farskej budovy a pastoračného centra pri kostole na Tulipáne. Milodarcom srdečne ďakujeme.

5.     Kúpou farských suvenírov, ktoré sa nachádzajú v zadnej časti kostola  (pohľadníc, magnetiek, … vína) prispievame na novostavbu pastoračného centra a farskej budovy.

6. Páter Gregor Wach pozýva členov Bratstva anjelov strážcov na duchovnu obnovu, ktorá sa uskutoční na svätej  omši v utorok 20. júna o 18:00 h v kostole Božského Srdca na Tulipáne a v  utorok 20. júna o 9:00 h v pavlínskom kostole sv. Jozefa.

7. V pondelok 26. júna o 19:00 h v kostole na Tulipáne sa uskutoční stretnutie budúcich birmovancov. Prihlásiť sa môžu ôsmaci a deviataci.

PAVLÍNSKY KOSTOL SV. JOZEFA:

8.     V nedeľu 25. júna bude mimoriadna zbierka na potreby Paulínskeho kostola sv. Jozefa. Milodarcom srdečne ďakujeme.

9.     Kúpou suvenírov (pohľadníc, magnetiek, … vína) prispievame na obnovu oltárov v paulínskom kostole sv. Jozefa.

Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.