Farské oznamy 25.06.2023

  1. Spoločenstvo Tulipánci pozýva všetky deti vo veku 7 až 15 rokov na Tulipánsky letný tábor, ktorý sa uskutoční 10.–16.07.2023. Viac informácií na webovej stránke spoločenstva. Prihlášky sú aj na stolíku v zadnej časti kostola.
  • Stretnutie pútnikov na pešiu púť do Čenstochovej sa uskutoční v piatok (30. júna) o 19:00 h v sále sv. Jozefa. Bude možnosť spojiť sa aj on-line. Už je možné zapísať sa na pešiu púť.
  • Milosrdné sestry Svätého kríža vás pozývajú do kaplnky Provinciálneho domu v piatok 30. júna o 7:30 h na pútnickú svätú omšu ku cti bl. Zdenky Schelingovej.
  • V zadnej časti kostola sa nachádza petícia na Úrad mesta Trnava, aby veriaci počas bohoslužby v nedeľu a slávnosti nemuseli platiť parkovné pri trnavských kostoloch. Podporte prosím túto petíciu.   
  • Páter Michal Nižnánsky pozýva do Šaštína na pavlínske dni mládeže, ktoré sa uskutočnia od 17. do 20. júla. Prihlásiť sa môžete u pátra Vladimíra.  
  • V pondelok 26. júna sa v bazilike sv. Mikuláša o 17:00 h bude možné zúčastniť odbornej prehliadky. Pozýva OC KDH v Trnave.

KOSTOL BOŽSKÉHO SRDCA:

  • V pondelok 26. júna sa o 19:00 h v kostole na Tulipáne uskutoční stretnutie budúcich birmovancov. Prihlásiť sa môžu ôsmaci a deviataci.
  • V pondelok 26. júna o 21:00 h bude v našom farskom kostole na Tulipáne každomesačná pobožnosť Apelu Jasnohorského. Srdečne pozývame.
  • Organizačné stretnutie Ružencového bratstva sa uskutoční v stredu (28. júna) po večernej svätej omši v kostole.
  1. Vo štvrtok 29. júna pripadá slávnosť sv. Petra a Pavla. Sväté omše na Tulipáne budú slúžené zo slávnosti: v stredu o 18:00 h, vo štvrtok o 7:00 h, 10:00 h a 18:00 h, a v pavlínskom kostole sv. Jozefa ako obvykle o 9:00 h.  
  1. Vo štvrtok 29. júna bude o 18:00 h slúžená ďakovná svätá omša na záver školského roka
  1. Od budúcej nedele (počas prázdnin) až do konca prázdnin nebude slúžená svätá omša v nedeľu o 11:15 h na Tulipáne.
  1. Kúpou farských suvenírov, ktoré sa nachádzajú v zadnej časti kostola  (pohľadníc, magnetiek, … vína) prispievame na novostavbu pastoračného centra a farskej budovy.
  1. Dnes (v nedeľu 25. júna) bude mimoriadna zbierka určená na výstavbu novej farskej budovy a pastoračného centra pri kostole na Tulipáne. Milodarcom srdečne ďakujeme.
  1. Vo štvrtok (29. júna) bude zbierka na dobročinné diela Svätého Otca. Pán Boh zaplať za vaše dary.

PAVLÍNSKY KOSTOL SV. JOZEFA:

  1. V období prázdnin sväté omše v piatok o 16:00 h nebudú slúžené.
  1. Kúpou suvenírov (pohľadníc, magnetiek, … vína) prispievame na obnovu oltárov v paulínskom kostole sv. Jozefa.
  1. Dnes (v nedeľu 25. júna) bude mimoriadna zbierka na potreby Paulínskeho kostola sv. Jozefa. Milodarcom Pán Boh zaplať.
  1. Vo štvrtok (29. júna) bude zbierka na dobročinné diela Svätého Otca. Pán Boh zaplať za vaše dary.
Tento obsah bol zaradený v Farske oznamy. Zálohujte si trvalý odkaz.