2. Deň púte do Čenstochovej

Drahí priatelia, ako sme už včera spomínali, nestrácame chuť k putovaniu a pokonávame ďalšie kilometre. Dnešný deň sa niesol v duchu mariánskej úcty, tak ako každú sobotu.

Počas Svätej Omše, páter Wieslaw začal jasnohorský cyklus príhovorov. Počul sme o jednom z mnohých zázrakov, ktoré sa udiali na mocný príhovor Panny Márie Čenstochovskej. Nakoniec povzbudil všetkých, aby neochabovali vo viere. 

Pán Boh sa o nás stará skrze ruky našich bratov a sestier. Tak sme dnes mohli úplne nečakane ochutnať dobrú malinovku ale aj výborné koláče. Veľká vďaka všetkým, ktorí nám dobre robia, ste v našich každodenných modlitbách. Počas poslednej etapy sme sa pomodlili radostný ruženec s rozjímaniami o krste, ktoré pripravil br. dk. Wojciech. Nakoniec sme si vypočuli konferenciu o krste, ktorý je ponorením sa do lásky Najsvätejšej Trojice.

Nesieme Vás vo svojich srdciach aj modlitbách a ďakujeme, že putujete s nami aj takouto internetovou formou. Veríme, že na budúci rok stretneme aj bok po boku na ceste za našou Nebeskou Matkou.

Prajeme požehnaný deň a veľa Božích milostí

Vaši pútnici.

Tento obsah bol zaradený v Pešia pút do Čenstochovej. Zálohujte si trvalý odkaz.